За нас

Фирма „Джи Ен Ти Трейдинг” ООД е създадена през 2007 година с цел разработване на концепция за верига от обекти тип coffee shop с акцент върху качествени кафе-напитки и авторски сладкиши за едно по-пълноценно клиентско изживяване. През 2011 година фирмата концентрира дейността си върху производството на сладкарски изделия, разработвайки десерти, които да оставят запомнящ се вкус у крайния потребител.

Първите сладкарски изделия на фирмата, които са ориентирани към по-широк кръг клиенти са Шоколадово суфле, Торта с Маскарпоне и лешников крем и Торта шоколадов ганаш. Трите продукта са приети изключително добре от клиентите, любители на сладкишите и поставят началото на една успешна серия от сладкиши, докосваща широк спектър от вкусови усещания. Създаден е брандът „Тейст ит„.

При разработката на всеки нов продукт не се щадят средства и суровини за получаване на търсения отличителен вкус. Всеки продукт се прави и опитва десетки пъти преди да получи шанс да достигне до крайните клиенти. Създадена е Френска селска торта, Тирамису по фирмена рецепта, Торта с бял шоколад и кокос, Бял шоколад и малини, Крема кейк с черни череши и т.н. Всеки от тези продукти има своята специфика и създава различно усещане.

Едно обаче е общото: никакъв компромис със суровините: италианско маскарпоне собствен внос, млечна сметана от Белгия, крема сирене от Испания, качествен италиански шоколад и т.н.

Защо НАШИТЕ сладкарски продукти?

  • Ние внимателно подбираме суровините, които използваме и търсим оптималния резултат от тях.
  • Защото всяко готово изделие е създадено с цел да остави запомнящ се вкус и да се отличава.
  • Защото НИЕ се грижим за НАШИТЕ клиенти и им предлагаме високо качество и чистота на изделията ни.
  • Защото обичаме това, което правим.

През 2016 година фирмата създава бранда „Мадам гато”. Новият бранд е създаден да представи изделията на фирмата извън границите на България.