Торта Нутела с маскарпоне

торта нутела
парче
цяла
ХоРеКа

Разфасовки за ХоРеКа

Цяла торта (9 порции)

Retail

Разфасовки за Retail

4 порции в кутия

Състав

Апетитни бисквити, внимателно напоени в ароматно, качествено кафе, покрити с прелестен крем с маскарпоне и лешниково-какаов крем, а за завършек – хрупкави италиански сфолиатини.

Това е накратко сентенцията на нашата божествена торта „Нутела“ с маскарпоне.

И макар да звучи съвсем простичко, зад неустоимата ни торта „Нутела“ стоят нашите целенасочени усилия да изпипаме всеки компонент и така да предизвикаме взрив от кулинарно удоволствие във всеки, опитал безупречния ни десерт. Как го правим? С любов, внимание и безкомпромисност с качествата на продуктите ни.

Торта „Нутела“, за да предизвикате щастието

Ще Ви издадем една от малките си тайни – ние разчитаме на собствен внос истинско пухкаво италианско маскарпоне, което ще развълнува сетивата Ви. А комбинацията с едно от най-популярните лакомства от Италия – сфолиатините, които заради формата си приличат на опашка от омар, прави този десерт съвършен.

Нежната структура на нашата торта „Нутела“ и лекотата на съставките я правят подходяща по всяко време на денонощието. Позволете си изискан десерт след лек обяд, прекрасна следобедна закуска, гарнирана с чаша кафе или чай, а защо не и с чаша вино? Това лакомство е чакан завършек след тежкия работен ден, неочаквана изненада за децата и заслужен комплимент за възрастните. Изненадайте любимите си хора с приказно вкусна торта, която може да поръчате цяла или пък четири порции в кутия. Ще я намерите и в добрите ресторанти и големи вериги магазини.